براساس گزارش ايسنا مطالعات معتبر بينالمللي نشان مي دهد رستورانها خطرناكترين محل انتقال ويروس كوويد-۱۹ هستند
سيماسادات لاري با بيان اينكه براساس مطالعات معتبر بينالمللي رستورانها خطرناكترين محل انتقال ويروس كوويد-۱۹ هستند، گفت: متاسفانه براساس گزارشات واصله همزمان با افزايش سفرها در كشور شاهد كاهش رعايت پروتكلهاي بهداشتي در برخي رستورانها و مراكز توليد و طبخ مواد غذايي بهويژه در شهرهاي مسافرپذير هستيم. از آنجا كه امكان تماس مستقيم دست افراد با تجهيزات رستوران و غذاها وجود دارد، امكان انتقال ويروس توسط فرد ناقل به شدت افزايش مي يابد
وي ادامه داد: توصيه ما به مردم كشور به ويژه مبتلايان به بيماريهاي زمينهاي اين است كه تا حد امكان به رستوران نروند و از بهداشت رستوران هم در قسمت آشپزخانه رستوران و هم سالن رستوران اطمينان حاصل كنند
لاري همچنين گفت: مردم ميتوانند هرگونه تخلف در رعايت پروتكلهاي بهداشتي در تجهيزات رستوران ، سالن رستوران و ... را از طريق سامانه تلفني ۱۹۰ جهت انجام پيگيريهاي بعدي توسط همكاران ما گزارش كنند.
منبع: دنياي اقتصاد