جمعه ۱۴ اردیبهشت ۰۳

چطور يك رستوران راه اندازي كنيم؟

۶ بازديد

در گام اول بايد به يك سري از سوالات درباره مراحل مهم راه اندازي رستوران خود بپرسيد مثل چه نوع رستوراني مي خواهيد بزنيد؟ موقعيت مكاني رستوران در كجا باشد؟ نام رستوران چه مي خواهيد باشد؟ بيزينس پلن مي خواهيد داشته باشيد يا خير؟ چقدر سرمايه اوليه داريد؟ مجوزهاي لازم را دريافت كرده ايد؟ دكوراسيون رستوانتان مي خواهيد چگونه باشد؟ نيازمند چه تعداد نيرو و كارمند هستيد؟ به چه نوع تبليغاتي نياز داريد؟ چه غذاهايي بايد در منوي شما باشد؟ و... در ادامه به بررسي اين سوالات مهم خواهيم پرداخت.

كانسپت رستوران

در وهله اول بايد بدانيد مي خواهيد چه نوع رستوراني راه اندازي كنيد رستوران ها چند دسته هستند اعم از : رستوران فرانسوي، ايتاليايي، ايراني، دريايي، مكزيكي، فست فود، عربي، بين‌المللي و... آيا شما تخصص هاي لازم براي راه اندازي اين نوع رستوران ها را داريد يا خير؟

 

تهيه بيزينس پلن رستوران

براي راه اندازي كسب و كارتان بايد برنامه ريزي و نقشه راهي داشته باشيد تا هزينه هاي احتمالي را برآورد كنيد  . رستوران نيز از اين قانون مستثني نيست پس با مطالعه و كمك متخصصان در ابتداي مسير طرح كسب و كار رستوران خود را تهيه كنيد.

 

 

تجهيزات مورد نياز آشپزخانه رستوران

هركدام از اين رستوران ها به وسايل و لوازم آشپزخانه رستوران متفاوتي نياز دارند پس براي مديريت در هزينه ها و راه اندازي حرفه اي رستوران بايد با تجهيزات لازم براي آشپزخانه رستوران آشنا شويد و آيتم هاي مورد نياز خود را تهيه كنيد.

 

 

موقعيت مكاني رستوران

 مكان رستوران مهمترين بخش راه اندازي كسب و كارتان است كه حتما بايد در مسيرهاي پر رفت وآمد و شلوغ باشد و حتما جاي پارك مناسب داشته باشد و متراز مناسب براي راه انذازي رستوران را داشته باشد.

 

 

انتخاب نام و هويت رستوران

اولين راه معرفي شما نام رستوان شماست و يادتان باشد نام رستوران بايد حتما با دكوراسيون و نوع غذاهايي كه عرضه مي كنيد همخواني داشته باشد.

 

مجوزهاي لازم براي رستوران

گرفتن مجوزهاي لازم ماه ها زمان مي برد شما ابتدا بايد درخواست خود را بصورت كتبي به اتحاديه و صنف رستوران داران ابلاغ كنيد تا درصورت تاييد مجوز براي شما صادر شود.

 

دكوراسيون مناسب رستوران

دكوراسيون رستوران شما مهمترين قسمت رستوران است كه باعث جلب مشتري و مشخص شدن غذاهايي است كه شما در رستوران عرضه مي كنيد. پس بايد با طراح دكوراسيون خبره مشورت هاي لازم را انجام دهيد.

 

طراحي منوي رستوران

سعي كنيد منو رستوران ساده باشد تا مشتري در خواندن و فهميدن لغات آن با مشكل مواجه نشود كه نياز باشد گارسون برايشان بخواند و توضيح دهيد و حتما انواع منو را جداگانه بنويسيد مثلا اگر چند نوع غذا عرضه مي كنيد حتما در ليست هاي جداگانه بنويسيد تا مشتري راحت بتواند باب سليقه خود انتخاب كند.

 

 

استخدام كاركنان رستوران

شما بايد بدانيد كه چند ساعت در روز مي خواهيد درب رستوران باز باشد و خدمات ارائه دهيد اگر ساعت هاي زيادي مي خواهيد خدمات بدهيد نياز داريد چندين نفر را استخدام كنيد و براي غذاهاي كه مي خواهيد عرضه كنيد نياز به آشپزهاي كاربلد داريد.

 

افتتاحيه و تبليغات براي رستوران

افتتاحيه خود را طوفاني شروع كنيد و غذاهاي منوي خود را براي تست رايگان بدهيد تا شلوغي رستوران همه را به خود جذبكند و تضمين فروش روزهاي بعد باشد. براي داشتن كسب و كار موفق شما بايد شناخته شويد پس نياز داريد براي رستوران تبليغ كنيد و در فضاهاي مجازي فعاليت كنيد و بروشورهاي جذاب تهيه و پخش كنيد.

 

منبع: ايسنا

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.